Aktuellt

Murgröna

Vi har en stor fin Höganäskruka utanför ateljén. Jag vet inte var den kommer ifrån, den har stått där så länge jag varit i verkstan. Vi brukar plantera lite säsongsenligt i den, men nu tänkte jag prova en permanent växt. Jag köpte murgröna och spaljé och spikade upp, och så långt fungerar mina icke särskilt gröna fingrar. Nu hoppas jag att kollegerna hjälper till att hålla liv i murgrönan, så den breddar ut sig och tar sig fram över väggen.

 

murgroena

This entry was posted in Ateljén. Bookmark the permalink.

2 Responses to Murgröna

  1. Ulla says:

    Jättefint! Det finns en sak till som kan ta livet av murgrönan, inte bara vattenbrist. Undrar om den får tillräckligt med ljus där den står? Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att den ska klara sig. Den ser så välkomnande ut där den står.

  2. Ulla says:

    Nu har det gått ett år och murgrönan verkligen frodas där den står. Den verkar stortrivas. Och jag som var rädd för att den skulle dö av brist på ljus och vatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *