Aktuellt

Keramik iFokus symposium

Jag och Lena är med och arrangerar ett keramiksymposium i Leksand i juni i år. Än är inte allt klart, men vi hoppas verkligen att det blir av. Det blir en rad av workshops och föreläsningar varvat med mat och umgänge.  Det enda du betalar för är mat och husrum till folkhögskolan. Här kan du läsa mer om arrangemanget och om de olika aktiviteter som planeras.

Om du är intresserad är det viktigt att du anmäler dig så snart som möjligt.

 

keramik

 

 

 

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Keramik iFokus symposium

 1. Ulla says:

  Nu är det klart att symposiet i Leksand verkligen blir av. Det ska bli spännande att åka dit och träffa alla keramiker som man hittills bara mött på nätet. Just nu är vi 30 anmälda, men vi hoppas att fler kommer till innan det är dags för träffen.

 2. Lena says:

  Det här måste vi göra om!!!
  =D

 3. Ulla says:

  Ja, det var verkligen roligt! Som helhet så bra – sällskapet, demonstrationerna och workshopparna (heter det så?), maten, miljön. Allt var perekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *